Στο Λιτόχωρο Πιερίας αθλητές του τμήματος Χάντμπολ της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας

Στο Λιτόχωρο Πιερίας αθλητές του τμήματος Χάντμπολ της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας


Κατά το τριήμερο 21-23 Μαρτίου, πλήθος κοριτσιών από όλη την Ελλάδα, γεννημένα το 2010, το 2011 και το 2012 συγκεντρώθηκαν στο Λιτόχωρο Πιερίας και συμμετείχαν σε κλιμακιακό καμπ, το οποίο περιελάμβανε προπονήσεις και αξιολογήσεις από τους εμπειρότατους ομοσπονδιακούς προπονητές, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν από αξιόλογους εκπροσώπους του χάντμπολ και άλλους επιστήμονες, για διάφορα θέματα.


Ανάμεσά τους και δύο αθλήτριες του σωματείου μας, η Εβίτα Γιαννάκη και η Ελπίδα Ντούλια, οι οποίες αποκόμισαν εκπληκτικές εμπειρίες, τις οποίες, με την επιστροφή τους, μετέφεραν και στις συναθλήτριες και συναθλητές τους στην ομάδα μας.
Παράλληλα, ο προπονητής μας κ. Σταμάτης Δρόσος συμμετείχε σε αντίστοιχα κλιμάκια αγοριών, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Πορταριά Μαγνησίας και ο οποίος μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του σε πλήθος αγοριών από όλη την Ελλάδα, γεννημένων το 2012.

Στο Λιτόχωρο Πιερίας αθλητές του τμήματος Χάντμπολ της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας Στο Λιτόχωρο Πιερίας αθλητές του τμήματος Χάντμπολ της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 02, 2025 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.