Νέα καλαίσθητα κιγκλιδώματα και παγκάκια στο κέντρο της Παραμυθιάς

Νέα καλαίσθητα κιγκλιδώματα και παγκάκια στο κέντρο της Παραμυθιάς


Μια ακόμη καλαίσθητη και λειτουργική παρέμβαση στην Παραμυθιά γίνεται πραγματικότητα, αναδεικνύοντας τη συνεπή προσπάθεια της δημοτικής αρχής Σουλίου για τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας και της εικόνας της πόλης. 
Τα νέα κιγκλιδώματα που ήδη τοποθετούνται πάνω από το ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο σχολείο Βούλγαρη, προσθέτουν τόσο σε ασφάλεια όσο και σε αισθητική στο κέντρο της Παραμυθιάς.


Η πρωτοβουλία αυτή του δημάρχου κ. Αθανάσιου Ντάνη αποδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία και το όραμά του για μια σύγχρονη και φιλόξενη πόλη. Σύντομα θα τοποθετηθούν και ειδικά σχεδιασμένα παγκάκια που θα «κουμπώνουν» αρμονικά στα κιγκλιδώματα, δημιουργώντας μια νέα, ελκυστική γωνιά αναψυχής για κατοίκους και επισκέπτες. 
Επίσης, η σχεδιαζόμενη τοποθέτηση στεγάστρου στην πιάτσα ταξί, αποδεικνύει πως ο δήμος έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες όλων των δημοτών.
Είναι φανερό ότι με προσεγμένες και ουσιαστικές κινήσεις, ο Δήμος Σουλίου και προσωπικά ο δήμαρχος Αθανάσιος Ντάνης, συνεχίζουν δυναμικά και αποτελεσματικά το έργο τους, μεταμορφώνοντας την Παραμυθιά σε μια σύγχρονη πόλη με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό της.

Νέα καλαίσθητα κιγκλιδώματα και παγκάκια στο κέντρο της Παραμυθιάς Νέα καλαίσθητα κιγκλιδώματα και παγκάκια στο κέντρο της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2025 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.