Φαβέλα: Bazaar βιβλίου στο Πάνθεον

Φαβέλα: Bazaar βιβλίου στο Πάνθεον


 Το πρώτο φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου διοργανώνει η Φαβέλα στις 28 και 29 Μαρτίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα. 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες. 
Στη συλλογή μας περιλαμβάνονται μυθιστορήματα, ιστορικά και θρησκευτικά βιβλία, παραμύθια και πολλά άλλα είδη λογοτεχνίας. Εργαζόμαστε εντατικά, προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία και να αποτελέσει πρότυπο για αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον.
Λίγες ημέρες πριν από την εκδήλωση, θα ανακοινωθεί επίσημα ο φορέας ή οι φορείς στους οποίους θα διατεθούν τα έσοδα. Η Φαβέλα γυρίζει σελίδα και συνδυάζει τον εθελοντισμό με τις τέχνες, προσφέροντας στην κοινωνία μέσα από δράσεις πολιτιστικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Φαβέλα: Bazaar βιβλίου στο Πάνθεον Φαβέλα: Bazaar βιβλίου στο Πάνθεον Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 23, 2025 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.