Φοιτητές γνωρίζουν τα μυστικά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας

Φοιτητές γνωρίζουν τα μυστικά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας


Από τη Γαλλία στη Φωκίδα; Και όμως!

Το υψηλό επίπεδο της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας σε έρευνα, τεχνολογία και καινοτομία, προσέλκυσε το ενδιαφέρον φοιτητών του γαλλικού Κολλεγίου Γεωργίας & Ζωικών Επιστημών VetAgro Sup. Με πρωτοβουλία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), επισκέφθηκαν τις τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις της AVRAMAR στη Μανάγουλη, όπου είδαν τις καινοτόμες διαδικασίες R&D στην επιλογή κατάλληλων ψαριών για αναπαραγωγή, και στη Χιλιαδού όπου παρακολούθησαν την ανάπτυξη τους μέχρι 3-4 γραμμάρια, πριν δηλαδή τη μεταφορά τους σε κλωβούς στην ανοιχτή θάλασσα. Ευχαριστούμε τους Πάνο Κολιό, Technical Director, Νίκο Κουτρουμπούζα, Group Genetics / R&D Manager, και Ανδρέα Σμπούκη, Διευθυντή Ιχθυογεννητικού Σταθμού, για την πολύτιμη συμβολή τους στην ξενάγηση και ενημέρωση των φοιτητών.

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) προάγει το έργο των Μελών της, ενισχύοντας τη θέση της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στον διεθνή χάρτη και προωθώντας την ελληνική τεχνογνωσία πέρα από τα σύνορα.





Φοιτητές γνωρίζουν τα μυστικά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας Φοιτητές γνωρίζουν τα μυστικά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2025 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.