Η περιφέρεια Ηπείρου έδωσε το «παρών» και στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Sial στο Παρίσι

Η περιφέρεια Ηπείρου έδωσε το «παρών» και στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Sial στο Παρίσι


Στη μεγαλύτερη παγκόσμια διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, τη Sial που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 19-23 Οκτωβρίου, συμμετείχε για μια ακόμη φορά η περιφέρεια Ηπείρου.
Πρόκειται για την έκθεση που – κατά γενική εκτίμηση - αποτελεί ορόσημο για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς την επισκέπτονται αγοραστές προϊόντων από όλο τον κόσμο, αλλά και επιχειρήσεις από το σύνολο της αλυσίδας εφοδιασμού που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα, αλλά και σύγχρονες καινοτόμες προτάσεις.
Στη συγκεκριμένη διεθνή έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις με μεγάλες δυνατότητες σε όγκο παραγωγής προϊόντων για εξαγωγή και εμπορίας τους.
Από την Ήπειρο στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν επτά επιχειρήσεις, οι εκπρόσωποι των οποίων είχαν τη δυνατότητα συναντήσεων για σύναψη επιχειρηματικών συναλλαγών με εμπορικούς αντιπροσώπους από χώρες της Ευρώπης, Ασίας και Μέσης Ανατολής.

Παράλληλα στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε γαστρονομικό event στο οποίο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσει γευστικές συνταγές με ηπειρωτικά προϊόντα πλήθος επισκεπτών.


Τα περίπτερο της Ηπείρου επισκέφτηκε ο Έλληνας πρόξενος στο Παρίσι κ. Γεώργιος Κοντός, ο οποίος και συνεχάρη τους Ηπειρώτες εκθέτες για την εν γένει παρουσία και την ποιότητα των προϊόντων τους. Το συντονισμό της έκθεσης είχε η προϊσταμένη προώθησης και προβολής προϊόντων της περιφέρειας κ. Σοφία Φούκη.



Η περιφέρεια Ηπείρου έδωσε το «παρών» και στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Sial στο Παρίσι Η περιφέρεια Ηπείρου έδωσε το «παρών» και στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Sial στο Παρίσι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.