Ο Δήμος Σουλίου εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «POWER YOUTH»

Ο Δήμος Σουλίου εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «POWER YOUTH»


Ο Δήμος Σουλίου πέτυχε την ένταξή του στο ευρωπαϊκό έργο «POWER YOUTH - Empowering youth for energy community actions», το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση της νεολαίας σε δράσεις που αφορούν τις ενεργειακές κοινότητες. Η συμμετοχή του Δήμου εγκρίθηκε μετά από την επιτυχημένη υποβολή αίτησης, αναδεικνύοντας την υψηλού επιπέδου συνεργασία και προγραμματισμό της δημοτικής αρχής με το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ».

Το έργο αναμένεται να φέρει σημαντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία, ενισχύοντας τις υποδομές και προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ θα στηρίξει τη συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, επισημαίνοντας τη σημασία της νέας γενιάς στη διαμόρφωση ενεργειακά βιώσιμων κοινοτήτων.

Ο Δήμαρχος Σουλίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα, τονίζοντας τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μέσω πρωτοβουλιών βιώσιμης ανάπτυξης.
Ο Δήμος Σουλίου εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «POWER YOUTH» Ο Δήμος Σουλίου εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «POWER YOUTH» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.