Party εγκαινίων Fylliana Ιωαννίνων

Party εγκαινίων Fylliana Ιωαννίνων


Η Fylliana, το νέο κατάστημα επίπλων και διακόσμησης στα Ιωάννινα πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του, με ένα λαμπερό party, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, συγκεντρώνοντας φίλους, συνεργάτες και πελάτες.

Από 01 έως 19 Οκτωβρίου οι πελάτες του καταστήματος πραγματοποίησαν τις αγορές του με -20% έκπτωση σε όλα τα είδη. Επιπλέον, με κάθε αγορά τους από το κατάστημα, συμμετείχαν σε πολλές κληρώσεις για δώρα αξίας 2.000€ που δόθηκαν την ημέρα των εγκαινίων.

Οι ιδιοκτήτης του καταστήματος Fylliana, κ. Αντώνης & Θωμάς Γεωργίου, δήλωσαν: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μοναδικούς χώρους και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας έπιπλα, στρώματα και διακοσμητικά.


Από την πλευρά της η υπεύθυνη καταστημάτων κ.Βούλα Ρούκου άφησε υποσχέσεις για ακόμα περισσότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Η ομάδα της Fylliana σας περιμένει σε ένα σύγχρονο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική, που προσφέρει στον καταναλωτή ιδανικές λύσεις για τη διακόσμηση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου. Έπιπλα, διακοσμητικά, υφάσματα, πίνακες, φωτιστικά, στρώματα αποτελούν την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων του καταστήματος Fylliana.


Το κατάστημα Fylliana στα Ιωάννινα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών, σε έναν χώρο εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα. Έπιπλα επιλεγμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις και πλαισιώνονται από μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

Fylliana
Γιατί το σπίτι μας εμπνέει!
Ιωαννίνων 127, Ανατολή
26510 43300
Party εγκαινίων Fylliana Ιωαννίνων Party εγκαινίων Fylliana Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.