Παράδοση απορριμματοφόρου στον Δήμο Φιλιατών από τον Δήμο Περιστερίου

Παράδοση απορριμματοφόρου στον Δήμο Φιλιατών από τον Δήμο Περιστερίου


Ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, η παράδοση ενός απορριμματοφόρου οχήματος από τον Δήμο Περιστερίου στον Δήμο Φιλιατών. 
Η σημαντική αυτή δωρεά, ιδιαίτερης σημασίας για τις ανάγκες του Δήμου Φιλιατών, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, και παραδόθηκε στον Δήμαρχο Φιλιατών, Βασίλειο Τζίγκο.
Το απορριμματοφόρο, μάρκας DAF, αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Φιλιατών. 


Η δωρεά αυτή έρχεται ως μια προσωρινή λύση που θα ανακουφίσει τις επιτακτικές ανάγκες του Δήμου σε εξοπλισμό καθαριότητας, διασφαλίζοντας βελτιωμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες και προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Δήμαρχος Φιλιατών, Βασίλειος Τζίγκος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των Δήμων.
"Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ευχόμαστε να έχει υγεία και να συνεχίσουμε να έχουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον", δήλωσε ο κ. Τζίγκος.
Η ενέργεια αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών αρχών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Παράδοση απορριμματοφόρου στον Δήμο Φιλιατών από τον Δήμο Περιστερίου Παράδοση απορριμματοφόρου στον Δήμο Φιλιατών από τον Δήμο Περιστερίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.