Συνάντηση Πάσχου με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς

Συνάντηση Πάσχου με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές  κ. Αλέξανδρος Πάσχος, πραγματοποίησε εχτές το πρωί, συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς. 
Στη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση πάνω σε θέματα του κλάδου και η αποτίμηση των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο για την τόνωση της τοπικής αγοράς.
Ο κ. Πάσχος τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς, επισημαίνοντας τα θετικά αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέσω κοινών πρωτοβουλιών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανανεώθηκε το ραντεβού για την επίσημη προεκλογική περίοδο που ξεκινά άμεσα. 
Στο πλαίσιο αυτό, θα αναλυθούν και θα προσδιοριστούν οι δράσεις της επόμενης τετραετίας, σύμφωνα με τις προγραμματικές θέσεις του Επιμελητηρίου, οι οποίες στοχεύουν στη συνέχιση της εξωστρέφειας και της αποτελεσματικότητας που έχει χαρακτηρίσει τη συνεργασία των δύο φορέων.
Συνάντηση Πάσχου με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς Συνάντηση Πάσχου με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.