Συνάντηση Νταή με το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Πουλημένο και το Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη

Συνάντηση Νταή με το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Πουλημένο και το Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη


Με το Δήμαρχο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στέφανο Πουλημένο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής, με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στην εναρκτήρια συνάντηση της Ελληνικής Προεδρίας της Στρατηγικής της Ε.Ε. για τη Μακροπεριφέρεια Ανδριατικής – Ιονίου (EUSAIR), που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ιονίου Ακαδημίας, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024.

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως:
• Η συγκρότηση ενός δικτύου διεκδίκησης χρηματοδοτικής ενίσχυσης των δήμων όπου υπάρχουν λιμάνια που λειτουργούν υπό την ευθύνη οργανισμών λιμένος ή κρατικών λιμενικών ταμείων.
• Δράσεις αντιμετώπισης της λειψυδρίας.
• Σχέδια διαχείρισης στερεών αποβλήτων (απορρίμματα).

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προσκάλεσε το Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, να επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα το προσεχές διάστημα, πρόταση που έγινε με χαρά αποδεκτή.

Τέλος, την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πατρέων, κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη, όπου επίσης συζητήθηκε η δημιουργία του προαναφερόμενου δημοτικού δικτύου.
Συνάντηση Νταή με το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Πουλημένο και το Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη Συνάντηση Νταή με το Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Πουλημένο και το Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.