Αλέξ. Μητσέλος: "Δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα στο σκοτάδι"

Αλέξ. Μητσέλος: "Δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα στο σκοτάδι"


Με έκπληξη ενημερώθηκα για μια "ανακοίνωση-απάντηση" που χαρακτηρίζει "παραπλανητικη" την ανακοίνωση, στη πρόσφατη παρέμβαση στο Δημοτικό σχολείο Παραποτάμου, τοποθέτησης led φωτισμού στον προαύλιο χωρο. 
Δυστυχώς ακόμα και τώρα όλες οι κινήσεις και οι αντιδράσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής έχουν να κάνουν καθαρά με πολιτικό και ψηφοθηρικο κίνητρο. 
Κανέναν ανθρώπινο παράγοντα καμία ουσιαστική και άμεση βοήθεια στους συμπολίτες μας. 
Το πρόβλημα λοιπόν ήταν αν το αίτημα ήταν χρόνιο και φυσικά γραπτό, γιατί όπως όλοι ξέρουμε η σχέση και η επικοινωνία  του πρώην αντιδημρχου ήταν αυστηρά στον γραπτό λόγο και μόνο με αρ. πρωτοκόλλου, ποτέ δια ζώσης. Όπως πχ οι γραμμές και το βάψιμο του γηπέδου μπασκετ, η τοποθέτηση aircodition κτλ, οπου υπάρχουν αιτήματα από το 2020 αλλα δεν  διεκπεραιωθηκαν ποτέ κατά τη θητεία τους, πάρα μόνο πριν λίγους μήνες με δική μας παρέμβαση.. Δεν αναφέρω καν τις τουαλέτες του νηπιαγωγείο που συστεγαζεται , διότι είναι αμέτρητα τα αιτήματα εδώ και μια 5ετια, για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς φυσικά καμία ανταπόκριση. 
Όσον αφορά τον εξωτερικό φωτισμό, ο οποίος είχε να επιδιορθωθει εδώ και 7 χρονια (!) (ούτε καν μια απλή αλλαγή λαμπτήρα δεν είχε γίνει) είναι νωπές οι μνήμες από τις προηγούμενες εκλογές όταν έψαχναν την σταυροδοσια με τον φακό μετά το τέλος της διαδικασίας...
Αν λοιπόν θέλετε να πούμε ότι δεν υπήρχε κανένα χρονιο (γραπτό) αίτημα, τότε θα σας κάνουμε τη χάρη γιατί για εμάς δεν χρειάζεται καν αίτημα λ, για  ενα τόσο σοβαρό ζήτημα σε μια εποχή που μαστίζεται από την ενδοσχολική βία, το σχολικό bulling και τις φθορές που προκαλούνται από εξοσχολικους . 
Εμείς είμαστε έμπρακτα κοντά στα παιδιά, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς χωρίς "γραπτά χρόνια αιτήματα" και με δική μας πρωτοβουλία και ενδιαφέρον, σε συνεργασία με τον διευθυντή, με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον πρόεδρο της κοινότητας κάναμε αυτήν την ουσιαστική παρέμβαση.

ΥΓ. Και για να μην αδικούμε τον πρώην πρόεδρο και γενικότερα τους προέδρους των κοινοτήτων, πρέπει να αναφερθεί ότι, χωρίς συνεργασία, επικοινωνία και τα απαραίτητα εφόδια από την εκάστοτε δημοτική αρχή δεν μπορούν κι αυτοί να κάνουν θαύματα....

Με εκτίμηση ,
Αλέξανδρος Μητσέλος
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας 
Δήμου Ηγουμενίτσας
Αλέξ. Μητσέλος: "Δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα στο σκοτάδι" Αλέξ. Μητσέλος: "Δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα στο σκοτάδι" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.