Νέες θέσεις στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα

Νέες θέσεις στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα 


Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την αίτηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας για την επέκταση των θέσεων στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων της Δ.Α. Θεσπρωτίας, στις οδούς Πάργας και Αγίων Αποστόλων. 

Συγκεκριμένα:
  • Οδός Πάργας: Θα δημιουργηθούν δύο επιπλέον θέσεις στάθμευσης, οι οποίες θα αποτελέσουν προέκταση των ήδη υφιστάμενων πέντε θέσεων. Κάθε θέση θα έχει μήκος 5 μέτρα και πλάτος 2,20 μέτρα. Οι θέσεις αυτές θα εφάπτονται με το υπάρχον πεζοδρόμιο που βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.
  • Οδός Αγίων Αποστόλων: Επίσης, θα δημιουργηθούν δύο νέες θέσεις στάθμευσης με τα ίδια χαρακτηριστικά, δηλαδή μήκος 5 μέτρα και πλάτος 2,20 μέτρα, και αυτές θα είναι σε άμεση επαφή με το πεζοδρόμιο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.
Η συγκεκριμένη επέκταση αποσκοπεί στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για τη στάθμευση των υπηρεσιακών οχημάτων της αστυνομίας, μετά και από την "έξωση" που έγινε από τους χώρους του λιμένα, που εως τώρα χρησιμοποιούσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.
Νέες θέσεις στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα Νέες θέσεις στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.