Συνεχίζεται η αποκομιδή απορριμμάτων από τις άκρες των δρόμων του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεχίζεται η αποκομιδή απορριμμάτων από τις άκρες των δρόμων του Δήμου Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας εντείνει τις προσπάθειές του για καθαρισμό των οδικών δικτύων, με το τμήμα από τον Βασιλικό έως τη Μαζαράκια να βρίσκεται αυτή τη φορά στο επίκεντρο. 
Οι υπηρεσίες καθαριότητας αντιμετώπισαν έναν ιδιαίτερα μεγάλο όγκο απορριμμάτων, γεγονός που αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα της ανεξέλεγκτης ρίψης σκουπιδιών από τα οχήματά μας.
Η δημοτική αρχή καλεί όλους τους πολίτες να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, αποθέτοντας τα απορρίμματα στα ενδεδειγμένα σημεία συλλογής. «Το περιβάλλον είναι ο τόπος που ζούμε», υπογραμμίζει, τονίζοντας την ανάγκη για συλλογική ευθύνη και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
Οι πρωτοβουλίες καθαρισμού θα συνεχιστούν σε όλο το δίκτυο του δήμου, με στόχο τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Συνεχίζεται η αποκομιδή απορριμμάτων από τις άκρες των δρόμων του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεχίζεται η αποκομιδή απορριμμάτων από τις άκρες των δρόμων του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.