Ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, που εμπλέκονται σε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης

Ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, που εμπλέκονται σε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης 


Συνεργός των δύο ημεδαπών έπεισε ηλικιωμένη να παραδώσει 8.200 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά, προκειμένου δήθεν η κόρη της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Στο πλαίσιο ερευνών των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την εξιχνίαση περιπτώσεων τηλεφωνικής απάτης, ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός και ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, το πρωί της 22/10/2024, άγνωστος συνεργός τους τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη στην Άρτα και προσποιούμενος τον ορθοπεδικό ιατρό, την έπεισε να παραδώσει χρηματικό ποσό 5.200 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ, ως έξοδα χειρουργικής επέμβασης, στην οποία έπρεπε να υποβληθεί η κόρη της, ύστερα από υποτιθέμενο τροχαίο που είχε.
Ακολουθώντας τις υποδείξεις του, η ηλικιωμένη εναπόθεσε σακούλα με τα χρήματα και τα χρυσαφικά σε κεντρικό σημείο της πόλης που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, παρέλαβε αμέσως μετά ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε., όπου τον ανέμενε η ημεδαπή συνεργός του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, που εμπλέκονται σε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης Ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, που εμπλέκονται σε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.