Κάλεσμα για Εθελοντική Αιμοδοσία

Κάλεσμα για Εθελοντική Αιμοδοσία


Συνάντηση με στελέχη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων είχε η Αντιπεριφερειάρχης αρμόδια για θέματα Δημόσιας Υγείας και Διασύνδεσης με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ. Σταυρούλα Τσιάρα, με αντικείμενο τις ανάγκες που υπάρχουν για μεταγγίσεις αίματος.

Με δήλωσή της η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης καλεί τους πολίτες να ενισχύσουν τα Νοσοκομεία της Ηπείρου με αίμα. Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής:

«Απευθύνουμε έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να προσέλθουν στην Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και σε οποιαδήποτε άλλη μονάδα αιμοδοσίας πλησίον του τόπου διαμονής τους για να προσφέρουν αίμα, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάγγιση όλων όσων ανάγκη μετάγγισης αίματος και παραγώγων. Οι ανάγκες αυτή την περίοδο είναι σημαντικά αυξημένες και η έλλειψη διαθεσίμων μονάδων συμπυκνωμένων ερυθρών μεγάλη. Η προσφορά αίματος συνιστά πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η βοήθεια των εθελοντών αιμοδοτών είναι πραγματικά πολύτιμη».
Κάλεσμα για Εθελοντική Αιμοδοσία Κάλεσμα για Εθελοντική Αιμοδοσία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.