Διεύθυνση κτηνιατρικής Θεσπρωτίας | Απογραφή ζωικού κεφαλαίου και ενημέρωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων

Διεύθυνση κτηνιατρικής Θεσπρωτίας | Απογραφή ζωικού κεφαλαίου και ενημέρωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων


Παρακαλούνται οι χοιροτρόφοι και ιδιοκτήτες χοίρων της Π.Ε. Θεσπρωτίας να επικοινωνήσουν με το τμήμα κτηνιατρικής Θεσπρωτίας με σκοπό την απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου και την ενημέρωση τους σχετικά με την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων (ΑΠΧ) στα πλαίσια της πρόληψης του νοσήματος.
Παρακαλούνται επίσης να επικοινωνήσουν με το τμήμα μας όσοι κυνηγοί επιθυμούν να συνδράμουν στα προγράμματα μείωσης πληθυσμού αγριόχοιρων και ενεργητικής επιτήρησης της ΑΠΧ εντός Π.Ε. Θεσπρωτίας.
Η πρόληψη του νοσήματος είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι σε περιοχές όπου έχει εμφανιστεί η νόσος εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα απαγόρευσης μετακινήσεων ζώντων χοίρων και χοίρειων προϊόντων, αλλά και απαγόρευση του κυνηγιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νόσημα, μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό υλικό στη σελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26653 60142.
Διεύθυνση κτηνιατρικής Θεσπρωτίας | Απογραφή ζωικού κεφαλαίου και ενημέρωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων Διεύθυνση κτηνιατρικής Θεσπρωτίας | Απογραφή ζωικού κεφαλαίου και ενημέρωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.