Ευρωπαϊκή εβδόμαδα τοπικής δημοκρατίας| Δωρεάν σεμινάρια χρήσης Η/Υ, ΤΠΕ και Τεχνητής Νοημοσύνης

Ευρωπαϊκή εβδόμαδα τοπικής δημοκρατίας| Δωρεάν σεμινάρια χρήσης Η/Υ, ΤΠΕ και Τεχνητής Νοημοσύνης


Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας, η οποία αποτελεί ετήσια πρωτοβουλία του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Δήμος Φιλιατών, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη ενίσχυσης της συμμετοχής των πολιτών στις τοπικές δημοκρατικές διαδικασίες και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ανακοινώνει την ανάπτυξη δράσης σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους σε νέα γνώση.

Ειδικότερα, ο Δήμος Φιλιατών θα διοργανώσει δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης της χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Βασικό σκοπό των σεμιναρίων αποτελεί η ανάπτυξη δεξιοτήτων του τοπικού πληθυσμού και η μείωση του ψηφιακού χάσματος στην Ελλάδα.
Η έναρξη των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2024 και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά μαθητές και ενήλικες. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται σε αίθουσα του Α’ Δημοτικού Σχολείου Φιλιατών, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 18:00-20:00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Φιλιατών (www.filiates.gr) ή να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26643.60100 και 26640.22213.
Ευρωπαϊκή εβδόμαδα τοπικής δημοκρατίας| Δωρεάν σεμινάρια χρήσης Η/Υ, ΤΠΕ και Τεχνητής Νοημοσύνης Ευρωπαϊκή εβδόμαδα τοπικής δημοκρατίας| Δωρεάν σεμινάρια χρήσης Η/Υ, ΤΠΕ και Τεχνητής Νοημοσύνης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.