Ολοκληρώθηκε η έκθεση του εργαστηρίου χαρακτικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας

Ολοκληρώθηκε η έκθεση του εργαστηρίου χαρακτικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας


Η έκθεση του εργαστηρίου χαρακτικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ολοκλήρωσε σήμερα το ταξίδι της στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας με ενδιαφέρουσες δράσεις για τους φοιτητές της σχολής και μαθητές σχολείων της Θεσπρωτίας.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στην περιοδική έκθεση από τους διδάσκοντες στο τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, κ. Ουρανία Σταθοπούλου και κ. Κωνσταντίνο Παπαμιχαλόπουλο, περιήγηση στις εκθεσιακές ενότητες της μόνιμης έκθεσης για τους φοιτητές με την καθοδήγηση της κ. Βασιλικής Σιώζου, αρχαιολόγου και βιωματικές δράσεις για τους μαθητές, που εμπνεύστηκαν από την επαφή με τα εκθέματα και σχεδίασαν τα δικά τους έργα.


Στη δράση έλαβαν μέρος μαθητές από το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και το Ειδικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας. Τον συντονισμό των σχολικών μονάδων είχε η κ. Παρασκευή Χρυσικού.
Ολοκληρώθηκε η έκθεση του εργαστηρίου χαρακτικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Ολοκληρώθηκε η έκθεση του εργαστηρίου χαρακτικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.