Εντυπωσιακή αύξηση των εσόδων του Λαμπόβου

Εντυπωσιακή αύξηση των εσόδων του Λαμπόβου


Παρά την απουσία λούνα παρκ, ο φετινός Λάμποβος ολοκληρώθηκε με σημαντική επιτυχία, καταγράφοντας αύξηση εσόδων για το δήμο Σουλίου κατά 53.162,58€ σε σύγκριση με το περασμένο έτος.
Οι συνολικές εισπράξεις της ταμιακής υπηρεσίας έφθασαν τα 249.310€, ενισχύοντας τα ταμεία του δήμου περεταίρω, έναντι των 196.147,42 ευρώ του περασμένου έτους.
Η επιτυχία αυτή αποδίδεται στην εξαιρετική διοργάνωση και διαχείριση και την άριστη συνεργασία των διοργανωτών και των εθελοντών, με τους εμπόρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοτική αρχή Σουλίου, σκοπεύει να αξιοποιήσει τα επιπλέον έσοδα (50.000€) για την ενίσχυση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που θα επικεντρώνονται στα παιδιά της πόλης.
Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή, σκέφτεται τη δημιουργία ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού με τη λειτουργία παγοδρομίου, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, με στόχο να προσφέρει μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης για τα παιδιά που δυστυχώς δεν είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το λούνα παρκ, κατά τη διάρκεια του Λαμπόβου.
Εντυπωσιακή αύξηση των εσόδων του Λαμπόβου Εντυπωσιακή αύξηση των εσόδων του Λαμπόβου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.