Πως στήθηκε η μεγάλη κλοπή στην Πάργα!

Πως στήθηκε η μεγάλη κλοπή στην Πάργα!




Η μεγάλη κλοπή που είχε σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κατοικία στην Πάργα, ήταν οργανωμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.. Η υπόθεση τότε είχε προκαλέσει σάλο.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.. Αυτό ακριβώς περίμεναν όσοι οργάνωναν από καιρό το χτύπημα!

Ο ένας μάλιστα, ήξερε την περιοχή, γνώριζε τα κατατόπια της κατοικίας. Πρόκειται για 63χρονο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάργα και ασχολείται με την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας!

Ήξερε λοιπόν πως λειτουργεί το σύστημα συναγερμού αλλά και το σύστημα καμερών που ήταν τοποθετημένο..

Ο συνεργός του 44 ετών, ταξίδεψε από την Αθήνα.. Στην υπόθεση εμπλέκεται ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων προς το παρόν. Εισήλθαν στο σπίτι και κινήθηκαν με βάση το σχέδιο που τους είχε καταστρώσει ο ντόπιος.

Από τρία χρηματοκιβώτιο πήραν το ποσό των 650 χιλιάδων ενώ αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή άγνωστης αξίας.

Ο 63χρονος από την Πάργα και ο 44χρονος που συνελήφθη στην Κηφισιά θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.. Από το τεράστιο χρηματικό ποσό και τα άλλα αντικείμενα δεν βρέθηκε το παραμικρό..

Πηγή epiruspost.gr
Πως στήθηκε η μεγάλη κλοπή στην Πάργα! Πως στήθηκε η μεγάλη κλοπή στην Πάργα! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.