Μέγας πανηγυρικός εσπερινός σήμερα στο Παλαιό Γραικοχώρι

Μέγας πανηγυρικός εσπερινός σήμερα στο Παλαιό Γραικοχώρι 



Με την ευλογία του εφημερίου μας Πατ. Ματθαίου Ζήση σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή παραμονή της εορτής του Αγίου Δημητρίου, προστάτη του Γραικοχωρίου θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός στο Παλαιό Γραικοχώρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημήτριου.

Η μεταφορά της Εικόνας του Αγίου θα γίνει από το Νέο Γραικοχώρι ( Αγία Τριάδα ) μέσω της επαρχιακής οδού Γραικοχωρίου - Αγίας Μαρίνας και η άφιξη της θα είναι πριν την Τέλεση του Εσπερινού 17:30.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γραικοχωρίου ¨Ο Άγιος Δημήτριος¨ δεν θα πραγματοποιήσει την 16η καθιερωμένη εκδήλωση η οποία περιελάμβανε παραδοσιακό φαγητό και χορούς από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου λόγω της πρόσφατης απώλειας της ενορίας μας, την κοίμηση του πατρός Πέτρου Παππά, του επί πολλά έτη εφημερίου μας σε ένδειξη σεβασμού στην μνήμη του.

Για το ΔΣ
Ματρακούκας Γεώργιος
Πρόεδρος
Μέγας πανηγυρικός εσπερινός σήμερα στο Παλαιό Γραικοχώρι Μέγας πανηγυρικός εσπερινός σήμερα στο Παλαιό Γραικοχώρι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.