Ο Βασίλης Γιόγιακας συμμετέχει στις εκστρατείες του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης

Ο Βασίλης Γιόγιακας συμμετέχει στις εκστρατείες του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης


Ο βουλευτής Θεσπρωτίας και γιατρός στο επάγγελμα, Βασίλης Γιόγιακας, συνεχίζει να ενισχύει τις προσπάθειες του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης, συμμετέχοντας ενεργά στην περιοδεία της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη, στην Πιερία. Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο κ. Γιόγιακας επισκέφθηκε τρία Κέντρα Υγείας μαζί με την κα Αγαπηδάκη και τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Φωφώ Καλύβα.

Κατά την επίσκεψη, ανακοινώθηκε η εξασφάλιση 50 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την προμήθεια νέων ιατρικών μηχανημάτων, καθώς και η αναμενόμενη πρόσληψη 2.000 νέων επαγγελματιών υγείας για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 

Παράλληλα, η κα Αγαπηδάκη ενημέρωσε ότι έως την επόμενη Πέμπτη θα σταλούν SMS σε όλες τις δικαιούχες του προγράμματος πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης του προγράμματος.

Ο Βασίλης Γιόγιακας, υποστηρικτής της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, τόνισε τη σημασία της πρόληψης και της αναβάθμισης των υποδομών υγείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Βασίλης Γιόγιακας συμμετέχει στις εκστρατείες του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης Ο Βασίλης Γιόγιακας συμμετέχει στις εκστρατείες του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.