Η Ηλεκτροκίνηση Θεσπρωτίας στον Λάμποβο της Παραμυθιάς

Η Ηλεκτροκίνηση Θεσπρωτίας στον Λάμποβο της Παραμυθιάς


Η εταιρεία Ηλεκτροκίνηση Θεσπρωτίας συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του ιστορικού Λαμπόβου της Παραμυθιάς, με έκθεση στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, ξεκινώντας από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου. 
Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα ηλεκτροκίνητων οχημάτων της σειράς ESF, να τα δουν και να τα δοκιμάσουν.
Η Ηλεκτροκίνηση Θεσπρωτίας προσκαλεί το κοινό να εξερευνήσει από κοντά τις νέες τεχνολογίες που προσφέρουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες βιώσιμης μετακίνησης. 
Ο Λάμποβος, το παραδοσιακό παζάρι της Παραμυθιάς που προσελκύει πλήθος κόσμου, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την παρουσίαση αυτών των καινοτόμων λύσεων.
Η έκθεση θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Λαμπόβου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης και να γνωρίσουν από κοντά τις πρακτικές εφαρμογές των νέων αυτών τεχνολογιών.


Η Ηλεκτροκίνηση Θεσπρωτίας στον Λάμποβο της Παραμυθιάς Η Ηλεκτροκίνηση Θεσπρωτίας στον Λάμποβο της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.