Λύση στο χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού Κλόκερ στη Σαγιάδα

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού Κλόκερ στη Σαγιάδα


Μια σημαντική ανακούφιση για τους κατοίκους του οικισμού Κλόκερ στη Σαγιάδα αποτελεί η ολοκλήρωση του νέου έργου ύδρευσης, που έρχεται να δώσει τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα παροχής νερού. 
Με την κατασκευή του νέου δικτύου, την τροποποίηση των υφιστάμενων υποδομών και την προσθήκη πυροσβεστικού κρουνού για έκτακτες ανάγκες, ο οικισμός αποκτά πλέον αξιόπιστη και επαρκή υδροδότηση.
Το έργο υλοποιήθηκε από τον Δήμο Φιλιατών, τον οποίο οι κάτοικοι ευχαριστούν θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος. 
Το νέο λειτουργικό δίκτυο εξασφαλίζει την ποιότητα και την επάρκεια του νερού, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες όλων των οικιών του οικισμού.
Στο προσεχές διάστημα, προγραμματίζονται επιπλέον εργασίες που θα σχετίζονται με την ολοκλήρωση και την περαιτέρω βελτίωση του έργου ύδρευσης, ενισχύοντας έτσι την υποδομή και την ασφάλεια της περιοχής.
Λύση στο χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού Κλόκερ στη Σαγιάδα Λύση στο χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού Κλόκερ στη Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.