Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από τα Βορειοδυτικά

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από τα Βορειοδυτικά


Σύμφωνα με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες αναμένονται στην περιοχή του Ιονίου και της Ηπείρου από το απόγευμα της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2024. Αρχικά, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, ενώ στη συνέχεια θα εξαπλωθούν στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα.

Οι αρχές της περιοχής έχουν ήδη λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ειδικά για τις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας τους. Έχουν ειδοποιηθεί οι τοπικές υπηρεσίες, όπως η αστυνομία, η πυροσβεστική, οι λιμενικές αρχές, και οι αλιευτικοί σύλλογοι, ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των πιθανών συνεπειών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η εξέλιξη των φαινομένων θα παρακολουθείται στενά, ενώ το κοινό καλείται να ενημερώνεται τακτικά από τις ανακοινώσεις της ΕΜΥ για την κατάσταση των καιρικών φαινομένων και τις συστάσεις για την ασφάλειά του.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από τα Βορειοδυτικά Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από τα Βορειοδυτικά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.