Άφησαν στον «αέρα» τα λούνα παρκ

Άφησαν στον «αέρα» τα λούνα παρκ



Η περίπτωση του λούνα παρκ που στήθηκε αλλά δεν λειτούργησε στο παζάρι του Λάμποβου στην Παραμυθιά, είναι χαρακτηριστική της απόλυτης προχειρότητας που διέπει τους κρατικούς φορείς.

Στην παρούσα φάση η συντριπτική πλειοψηφία των λούνα παρκ της χώρας έχει μείνει χωρίς πιστοποίηση καθώς εντελώς απροειδοποίητα οι συναρμόδιες κρατικοί φορείς προχώρησαν στην αφαίρεση της άδειας της εταιρείας πιστοποίησης, της εταιρείας δηλαδή που έκανε ελέγχους και χορηγούσε πιστοποιητικά στους συγκεκριμένους χώρους αναψυχής.

Η ανάκληση της άδειας της εταιρείας επιθεώρησης – με κύριο σκεπτικό ότι είχε προχωρήσει σε πλημμελείς ελέγχους και όχι μόνο – συνοδεύτηκε με απόφαση ακύρωσης όλων των πιστοποιήσεων λούνα παρκ στις οποίες είχε προχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο επιχειρηματίας στην περίπτωση της Παραμυθιάς έχει υποστεί μία μεγάλη οικονομική ζημιά. Πήρε μέρος στον διαγωνισμό, έστησε το λούνα παρκ και στο παρά ένα δεν κατάφερε να το λειτουργήσει καθώς στο ενδιάμεσο είχε αφαιρεθεί η πιστοποίηση της εταιρείας που το είχε πιστοποιήσει..

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση αφού το ίδιο συμβαίνει πλέον με τα περισσότερα λούνα παρκ της χώρας.. Χωρίς καμία μέριμνα για εναλλακτική λύση από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Άφησαν στον «αέρα» τα λούνα παρκ Άφησαν στον «αέρα» τα λούνα παρκ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.