Με επιτυχία το σεμινάριο Α΄ Βοηθειών σε εργαζόμενους του δήμου Ηγουμενίτσας

Με επιτυχία το σεμινάριο Α΄ Βοηθειών σε εργαζόμενους του δήμου Ηγουμενίτσας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, σεμινάριο Α΄ Βοηθειών σε εργαζόμενους του δήμου Ηγουμενίτσας. Το σεμινάριο συνδιοργανώθηκε από το ΚΕΠ Υγείας του δήμου και τον σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, με την πολύτιμη συνδρομή του ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας.

Αρχικά επιλέχθηκαν εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, λόγω της φύσης της δουλειάς τους, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), στη χρήση αυτόματου απινιδωτή, στην πλάγια θέση ασφαλείας (θέση ανάνηψης), στην πνιγμονή από ξένο σώμα ενώ έλαβαν και γνώσεις για αντιμετώπιση καταστάσεων όπως λιποθυμία, επιληπτική κρίση, δήγματα εντόμων και φιδιών, κατάγματα, αιμορραγίες και τραύματα.
Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και για τους υπόλοιπους υπαλλήλους στον δήμο Ηγουμενίτσας, με στόχο να εκπαιδευτούν όλοι, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε έκτακτες και επικίνδυνες καταστάσεις που μπορούν να συμβούν, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Το ΚΕΠ Υγείας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους διασώστες του ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας κ. Ευάγγελο Κατσιμάνη και κ. Νικόλαο Ντόστα για την ανταπόκριση στο αίτημα εκπαίδευσης, καθώς και για την άψογη συνεργασία.
Με επιτυχία το σεμινάριο Α΄ Βοηθειών σε εργαζόμενους του δήμου Ηγουμενίτσας Με επιτυχία το σεμινάριο Α΄ Βοηθειών σε εργαζόμενους του δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.