Κάνει τη διαφορά ο Δήμος Σουλίου και στην προβολή του Λαμπόβου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει τη διαφορά ο Δήμος Σουλίου και στην προβολή του Λαμπόβου (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Δήμος Σουλίου προχώρησε σε μια πρωτοποριακή (για τα δεδομένα του δημοσίου) προσέγγιση στην προβολή του Λαμπόβου, της καθιερωμένης εμποροπανήγυρης της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εξαιρετικά όπως φαίνεται αποτελέσματα. 
Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, το σχετικό βίντεο που δημιουργήθηκε, έχει συγκεντρώσει πάνω από 110.000 προβολές, καθιστώντας το δήμο Σουλίου έναν από τους πιο πρωτοποριακούς και καινοτόμους στην περιοχή της Ηπείρου.
Το μήνυμα του βίντεο προσκαλεί το κοινό να εξερευνήσει τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ο Λαμπόβος, προσδοκώντας στην προσέλκυση επισκεπτών από όλη τη Βορειοδυτική Ελλάδα καθώς και στην ανάδειξη της πολιτιστική κληρονομιάς της περιοχής. 
Με αυτή την κίνηση, ο δήμος θέτει τα θεμέλια για μια νέα προοπτική στη διοργάνωση και προβολή τοπικών εκδηλώσεων, ενισχύοντας την τοπική του αγορά αλλά και την ευρύτερη αναγνώριση του Λαμπόβου και του δήμου Σουλίου.


Κάνει τη διαφορά ο Δήμος Σουλίου και στην προβολή του Λαμπόβου (+ΒΙΝΤΕΟ) Κάνει τη διαφορά ο Δήμος Σουλίου και στην προβολή του Λαμπόβου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.