"Επιχείρηση" σκουπίδια, στο οδικό δίκτυο της Ηγουμενίτσας

"Επιχείρηση" σκουπίδια, στο οδικό δίκτυο της Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας έχει ξεκινήσει μια εντατική προσπάθεια αποκομιδής απορριμμάτων κατά μήκος του οδικού δικτύου από Πέρδικα έως Καρτέρι, συγκεντρώνοντας ήδη πάνω από 80 σακούλες απορριμμάτων. 
Η δράση αυτή αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα της ανεξέλεγκτης ρίψης απορριμμάτων από τα οχήματα μας, το οποίο απειλεί το φυσικό περιβάλλον και την αισθητική της περιοχής.
Ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την προστασία του περιβάλλοντος, τονίζοντας την ανάγκη για περιορισμό της ανεξέλεγκτης ρίψης απορριμμάτων από τα αυτοκίνητα. 
Παράλληλα, δρομολογούνται νέες πρωτοβουλίες αποκομιδής σκουπιδιών από το οδικό δίκτυο, αλλά και ενημέρωσης για τη συλλογική ευθύνη και τη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να διατηρηθεί η φυσική ομορφιά της περιοχής για τις μελλοντικές γενιές.
"Επιχείρηση" σκουπίδια, στο οδικό δίκτυο της Ηγουμενίτσας "Επιχείρηση" σκουπίδια, στο οδικό δίκτυο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.