Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Παραμυθιάς ρωτάει η Λαϊκή Συσπείρωση

Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Παραμυθιάς ρωτάει η Λαϊκή Συσπείρωση


Ο μαζικός ερασιτεχνικός αθλητισμός πρέπει να αποτελέσει κομβικό άξονα κάθε δήμου της χώρας μας έτσι ώστε κυρίως η νέα γενιά να βρει δημιουργικούς τρόπους απασχόλησης και διεξόδου.
Δυστυχώς, πλην κάποιων εξαιρέσεων, οι περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας βρίσκονται σε κακή κατάσταση.
Το στάδιο «49 Προκρίτων» είναι 3 και πλέον χρόνια κλειστό λόγω εργασιών, το κλειστό γυμναστήριο Γαρδικίου είναι όνομα και πράγμα «ΚΛΕΙΣΤΟ», πολλοί χώροι άθλησης (ανοιχτά γήπεδα 5Χ5, μπάσκετ, τένις κα) είναι εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους (παρουσιάζουν εικόνα ακαθάριστου αγροτεμάχιου).
Επιπροσθέτως, οι αθλητικοί χώροι σε πολλά σχολεία είναι είτε ανεπαρκείς είτε επικίνδυνοι.
Τραγική είναι η εικόνα του προαυλίου του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς (ενός νεόκτιστου σχολείου) που έχει υποχωρήσει, αχρηστεύοντας τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ.
Τέλος, είναι χαρακτηριστικό ότι προγράμματα άθλησης υπό την αιγίδα του Δήμου Σουλίου πραγματοποιούνται σε εντελώς ακατάλληλους χώρους (βλέπε ΚΑΠΗ, κοινοτικά γραφεία, πρώην Δημοτικά Σχολεία κα).

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει, ώστε να λυθούν τα ανωτέρω προβλήματα και να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα:
Ποιο το χρονοδιάγραμμα της αποπεράτωσης των εργασιών του σταδίου 49 Προκρίτων»;
Ποιο το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για το κλειστό Γυμναστήριο Γαρδικίου;
Ποιες παρεμβάσεις σχεδιάζονται στα ανοιχτά γήπεδα 5Χ5, μπάσκετ, τένις;
Ποιες παρεμβάσεις σχεδιάζονται για την αναβάθμιση των σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων;

Παραμυθιά, 19 Οκτωβρίου 2024
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου
Θοδωρής Μπρέστας
Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Παραμυθιάς ρωτάει η Λαϊκή Συσπείρωση Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Παραμυθιάς ρωτάει η Λαϊκή Συσπείρωση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.