Ο Δήμαρχος Σουλίου στις βραβεύσεις του ΣΕΓΑΣ Αθήνας

Ο Δήμαρχος Σουλίου στις βραβεύσεις του ΣΕΓΑΣ Αθήνας


Ένα ξεχωριστό απόγευμα ήταν αυτό της Πέμπτης στην Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους μέσα στη χρονιά. Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος απέσπασε τον χρυσό τίτλο και τις εντυπώσεις με την παρουσία του.

Συνολικά, 72 αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσά τους 28 άνδρες και 44 γυναίκες, τιμήθηκαν για τις αθλητικές τους επιδόσεις σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χειροκροτήματα και θετική ενέργεια. Εκτός από τους αθλητές, βραβεύτηκαν και οι προπονητές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και επιτυχίες των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.


Καλεσμένος της βραδιάς ήταν και ο Δήμαρχος Σουλίου, κ. Θανάσης Ντάνης, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του βραβευτή για κάποιες από τις διακρίσεις. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τόνισε τη σημασία του αθλητισμού στην προώθηση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε ηλικία.
Ο Δήμαρχος Σουλίου στις βραβεύσεις του ΣΕΓΑΣ Αθήνας Ο Δήμαρχος Σουλίου στις βραβεύσεις του ΣΕΓΑΣ Αθήνας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.