Ευχαριστήρια επιστολή του Π.ΕΠΑΛ. Ηγουμενίτσας

Ευχαριστήρια επιστολή του Π.ΕΠΑΛ. Ηγουμενίτσας


Αξιότιμε κ. Γιόγιακα,
Σας ευχαριστούμε θερμά που μεριμνήσατε να ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημα μας για την έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων της σχολικής μας μονάδας. Εκτιμούμε το χρόνο και την προσοχή που έλαβε το αίτημα από μέρους σας.
Με χαρά ενημερώσαμε το μαθητικό δυναμικό και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας για την έγκαιρη λειτουργία τους, καθώς το σχολείο μας διαθέτει ήδη τις οργανικές θέσεις για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών των τμημάτων. Η έγκριση αυτή επιβεβαιώνει την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών και μαθητριών σε ποιοτική εκπαίδευση καθώς συμβάλλει και στην διατήρηση όλων των τμημάτων για την εκπαιδευτική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Ακόμη, διασφαλίζει τον τοπικό χαρακτήρα και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.
Και πάλι, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτήν την ουσιαστική συμβολή και εξαιρετική σας ενέργεια. Προσφέρατε και ακόμη προσφέρετε πολλά στο χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα στον νομό μας. Άλλωστε το έχετε ήδη αποδείξει με τα έργα σας, δεν ξεχνούμε ότι συμβάλλατε σημαντικά στην ίδρυση του Προτύπου ΕΠΑΛ της πόλης μας, στην ίδρυση του Μουσικού Σχολείου στην Μαζαρακιά, στην ίδρυση του Εσπερινού ΕΠΑΛ, στην λειτουργία του Πλοιάρχου και Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, της ειδικότητας των Βιολογικών Ιατρικών Εργαστηρίων, της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου, της ειδικότητας Γεωπονίας και Τροφίμων.

Σας ευχαριστούμε θερμά.
Με εκτίμηση,
Ο διευθυντής του ΠΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας
Κοσιώρης Ευάγγελος
Ευχαριστήρια επιστολή του Π.ΕΠΑΛ. Ηγουμενίτσας Ευχαριστήρια επιστολή του Π.ΕΠΑΛ. Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.