Απομακρύνονται 3 περίπτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας

Απομακρύνονται 3 περίπτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας αποφάσισε την κατάργηση και απομάκρυνση τριών περιπτέρων.
Σύμφωνα με την απόφαση, τρία περίπτερα που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Ηγουμενίτσας καταργούνται και θα απομακρυνθούν. 

Οι θέσεις των περιπτέρων που καταργούνται είναι οι εξής:
  1. Περίπτερο στην οδό Κύπρου (πλησίον εκκλησίας), το οποίο ανήκει στην κ. Χ.Κ. Το περίπτερο αυτό έχει εγκαταλειφθεί και δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τη διατήρησή του, ενώ καταλαμβάνει δημοτικό χώρο.
  2. Περίπτερο στην περιοχή “Ελβετικά”, που ανήκει στην κ. Χ.Δ. του Λ. Η συγκεκριμένη άδεια είχε ανακληθεί και το περίπτερο δεν λειτουργεί πλέον.
  3. Περίπτερο επί της παραλιακής οδού, το οποίο ανήκει στην κ. Σ.Α. και είχε εκμισθωθεί στην κ. Π.Σ., η οποία υπέβαλε αίτηση παραίτησης από τη μίσθωση.
Η Δημοτική Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις του Τμήματος Αδειοδοτήσεων Εμπορικών Δραστηριοτήτων, αποφάσισε να εισηγηθεί τη διαγραφή αυτών των θέσεων λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος, καθώς και της ανάγκης απελευθέρωσης δημοτικών χώρων.

Αντίθετα, αποφασίστηκε η διατήρηση των περιπτέρων στις Δημοτικές Κοινότητες:
  1. Γραικοχωρίου, όπου το περίπτερο θα παραμείνει στη θέση του.
  2. Νέας Σελεύκειας, όπου επίσης αποφασίστηκε η διατήρηση της θέσης του περιπτέρου.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε με βάση τις προτάσεις των κοινοτικών συμβουλίων και των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας συμφώνησε ομόφωνα με την εισήγηση της Αντιδημάρχου κας Βασιλικής Τσώτου​.
Απομακρύνονται 3 περίπτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας Απομακρύνονται 3 περίπτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.