Ενημέρωση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για τους κλαδους ναυτιλίας και τουρισμού

Ενημέρωση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για τους κλαδους ναυτιλίας και τουρισμού


Την Παρασκευή 04/10/2024 υποδεχθήκαμε με χαρά στο σχολείο μας την απόφοιτό μας κ. Κατερίνα Δημητρίου Commercial Crewing Assistant Manager, Columbia Shipmanagement και εκπρόσωπο του προγράμματος «YES TOUR TO SCHOOLS». 
Η κ. Δημητρίου να ενημέρωσε μαθητές/μαθήτριες για τις σπουδές και τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στους τομείς της Ναυτιλίας και του Τουρισμού. 
Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε με εκπαιδευτικό υλικό (power point) και σύντομα εργαστήρια όπου συζητούνται και αναλύονται οι βασικοί τομείς της επιχειρηματικότητας και η επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της Ναυτιλίας και του Τουρισμού. 
Επίσης παρουσιάστηκαν τα τμήματα των ελληνικών δημόσιων και ιδιωτικών Πανεπιστημίων, μεταπτυχιακά προγράμματα στους ίδιους τομείς καθώς και οι δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των σχετικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
Ενημέρωση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για τους κλαδους ναυτιλίας και τουρισμού Ενημέρωση στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για τους κλαδους ναυτιλίας και τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.