Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια διεξαγωγής του 2ου “ΓΙΤΑΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ”

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια διεξαγωγής του 2ου “ΓΙΤΑΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ”


Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 θα διεξαχθεί ο 2ος “Γιτάνειος Δρόμος”, ένας αγώνας δρόμου που αποσκοπεί στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των Δήμων Φιλιατών και Ηγουμενίτσας. 
Η διαδρομή του αγώνα θα ξεκινήσει από τον Πύργο Ραγίου και θα καταλήξει στο αρχαίο θέατρο των Γιτάνων, με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών από την ευρύτερη περιοχή. 
Ο αγώνας αυτός, πέρα από την αθλητική του σημασία, έχει ως στόχο την προβολή των ιστορικών μνημείων της περιοχής και τη σύνδεσή τους με τις σύγχρονες δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Συγκεκριμένα, θα απαγορευτεί η κίνηση οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Μαυροματίου, από την Τοπική Κοινότητα Ραγίου έως το Φράγμα Ραγίου, από τις 08:45 έως τις 12:00. 
Η κυκλοφορία θα γίνεται εκ περιτροπής από την αριστερή λωρίδα με την παρουσία ρυθμιστών τροχονόμων και την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης. 
Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια διεξαγωγής του 2ου “ΓΙΤΑΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια διεξαγωγής του 2ου “ΓΙΤΑΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.