Συγκινητική δωρεά απινιδωτή στο Λύκειο Φιλιατών στη μνήμη του 17χρονου Κωνσταντίνου

Συγκινητική δωρεά απινιδωτή στο Λύκειο Φιλιατών στη μνήμη του 17χρονου Κωνσταντίνου


Η μικρή κοινωνία των Φιλιατών συγκλονίστηκε τον περασμένο Μάιο από τον αιφνίδιο χαμό του 17χρονου μαθητή Κωνσταντίνου Παππά, ο οποίος "έφυγε" λόγω καρδιακού προβλήματος. 
Σε μια πράξη βαθιάς ανθρωπιάς και μνήμης, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φιλιατών δώρισε έναν απινιδωτή στο Λύκειο Φιλιατών.
Η μητέρα του νεαρού κα Σοφία Στάθη, εμφανώς συγκινημένη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον σύλλογο. "Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φιλιατών για αυτήν την συγκινητική πράξη δωρεάς απινιδωτή στο Λύκειο Φιλιατών στη μνήμη του γιου μου," δήλωσε.


Η δωρεά αυτή αποτελεί σημαντική προσθήκη για την ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού του σχολείου, προσφέροντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης. 
Ο απινιδωτής μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενισχύοντας την ετοιμότητα του σχολείου σε θέματα υγείας.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου εξέφρασε τη δέσμευσή του να στηρίζει την τοπική κοινωνία και να συμβάλλει σε δράσεις που προάγουν την υγεία και την ευημερία των πολιτών. 
Η κοινότητα των Φιλιατών αποδεικνύει στην πράξη την στήριξή της στην οικογένεια του Κωνσταντίνου, τιμώντας τη μνήμη του μέσα από πράξεις που κάνουν τη διαφορά.
Συγκινητική δωρεά απινιδωτή στο Λύκειο Φιλιατών στη μνήμη του 17χρονου Κωνσταντίνου Συγκινητική δωρεά απινιδωτή στο Λύκειο Φιλιατών στη μνήμη του 17χρονου Κωνσταντίνου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.