Η ΘΕΑΤΟ για τον 14ο Θεατρικό Νοέμβρη

Η ΘΕΑΤΟ για τον 14ο Θεατρικό Νοέμβρη


Με πυρετώδεις προετοιμασίες ο Θεατρικός Σύλλογος ΘΕΑΤΟ πλησιάζει στην ολοκλήρωση του τελικού προγράμματος του κορυφαίου θεσμού :
«14ου Θεατρικού Νοέμβρη – Παραμυθίας Δρώμενα» σε συνδιοργάνωση με τον «Δήμο Σουλίου» και την «Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας» που για πρώτη φορά «τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού».
Κοντά μας βρίσκεται επίσης χορηγός και συμπαραστάτης, «ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς» που στηρίζει τον θεσμό του Θεατρικού Νοέμβρη.
Η αφίσα μας περιμένει να πλαισιωθεί από χορηγούς που ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον να συνδράμουν σε αυτό το μεγάλο για τον τόπο μας πολιτιστικό γεγονός το οποίο απηχεί στο Πανελλήνιο!

Να θυμίσουμε ότι στην Παραμυθιά για όλα τα Παρασκευοσαββατοκύριακα του Νοεμβρίου θα φιλοξενήσουμε θεατρικές ομάδες από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κόρινθο, Ναύπακτο, Αμαλιάδα, Ιωάννινα, Τζουμέρκα, Λευκάδα και Κέρκυρα που θα παρουσιάσουν παραστάσεις αξιώσεων στο ως -συνήθως -κατάμεστο θέατρο Καρκαμίσι καταφέρνοντας να δημιουργήσουν ένα μεγάλο πολιτιστικό πανηγύρι, το οποίο λειτουργεί και ανταποδοτικά στον Δήμο μας αφού πλήθος επισκεπτών και ομάδων δίνουν ζωή σε έναν κατατονικό μήνα όπως ο Νοέμβρης.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να αγκαλιάσετε τον Θεατρικό Νοέμβρη, να διαδώσετε την αφίσα και να συνδράμετε με τον δικό σας τρόπο στην μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Με τιμή και αγάπη για τον τόπο μας
Θεατρικός Σύλλογος ΘΕΑΤΟ
Η ΘΕΑΤΟ για τον 14ο Θεατρικό Νοέμβρη Η ΘΕΑΤΟ για τον 14ο Θεατρικό Νοέμβρη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.