Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα τρίαθλου «IL PORTO TRIATHLON»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα τρίαθλου  «IL PORTO TRIATHLON»




Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, με αφορμή τον αγώνα τρίαθλου «IL PORTO TRIATHLON», θα ισχύσουν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. Συγκεκριμένα:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024:Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις 15:00 έως τις 18:00, στο τμήμα της Δημοτικής οδού Ηγουμενίτσας – Δρεπάνου – Πύργου Ραγίου, από το ύψος του Δημοτικού κάμπινγκ έως τον Πύργο Ραγίου.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024:Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις 08:00 έως τις 12:00, στο ίδιο τμήμα της οδού, από το ύψος της αψίδας Δρεπάνου έως τον Πύργο Ραγίου.

Οι ρυθμίσεις αυτές εφαρμόζονται για την ασφαλή διέλευση των αθλητών. Το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, ενώ τυχόν παραβάτες θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας​

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα τρίαθλου «IL PORTO TRIATHLON» Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα τρίαθλου  «IL PORTO TRIATHLON» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.