Το Ίδρυμα Grimaldi ενίσχυσε το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας με δωρεά ασθενοφόρου

Το Ίδρυμα Grimaldi ενίσχυσε το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας με δωρεά ασθενοφόρου




Σημαντική ενίσχυση στις υγειονομικές υπηρεσίες της Θεσπρωτίας προσέφερε το Ίδρυμα Grimaldi με τη δωρεά ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας. Η τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10:30 π.μ., στον Επιβατικό Σταθμό Τ2 του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, παρουσία εκπροσώπων του ιδρύματος, πολιτικών παραγόντων και τοπικών αρχών.

Η δωρεά του ασθενοφόρου από το Ίδρυμα Grimaldi αποτελεί μέρος των δράσεων κοινωνικής ευθύνης του ιδρύματος και εντάσσεται στις προσπάθειες ενίσχυσης των υποδομών υγείας της περιοχής. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε μετά από παρότρυνση του βουλευτή Θεσπρωτίας, κ. Βασίλη Γιόγιακα, ο οποίος τόνισε τη σημασία της συνεισφοράς ιδιωτικών φορέων στην υποστήριξη των δημοσίων υπηρεσιών υγείας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εξέχοντα πρόσωπα, όπως ο Guido Grimaldi, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, ο Αντιπρόεδρος του ΟΛΗΓ, Αθανάσιος Κουλούρης, ο Λουκάς Σιγάλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Minoan Lines, και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νικόλαος Παπαευσταθίου. Επίσης, έδωσαν το "παρών" οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Σουλίου, όπως και άλλα στελέχη του Ιδρύματος Grimaldi.

Η τελετή προσέλκυσε και την παρουσία σπουδαστών της Σχολής Λιμενικών του Μπρίντιζι, οι οποίοι βρέθηκαν στην Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης, υπογραμμίζοντας τον διεθνή χαρακτήρα της εκδήλωσης. Το νέο ασθενοφόρο θα ενισχύσει τις δυνατότητες του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας, προσφέροντας καλύτερη και ταχύτερη περίθαλψη στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.



Ο κ. Guido Grimaldi, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δυνατότητα του Ιδρύματος να υποστηρίξει την τοπική κοινωνία και υποσχέθηκε συνέχιση τέτοιων πρωτοβουλιών. Από την πλευρά του, ο κ. Βασίλης Γιόγιακας ευχαρίστησε το Ίδρυμα για την πολύτιμη συνεισφορά του και υπογράμμισε την ανάγκη για συνέργειες που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στη Θεσπρωτία.

Η δωρεά του ασθενοφόρου αναμένεται να έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή λειτουργία του ΕΚΑΒ, προσφέροντας ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των διασωστών που δίνουν καθημερινά μάχη για τη ζωή των συμπολιτών μας.



Το Ίδρυμα Grimaldi ενίσχυσε το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας με δωρεά ασθενοφόρου Το Ίδρυμα Grimaldi ενίσχυσε το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας με δωρεά ασθενοφόρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.