Με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς ο υπ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Ελευθέριος Κώστας

Με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς ο υπ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Ελευθέριος Κώστας


Σε ένα κλίμα φιλίας και εποικοδομητικής συνεργασίας, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, κ. Ελευθέριος Κώστας, συναντήθηκε με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς. 
Ο Σύλλογος, γνωστός για τη δραστηριότητα και την ουσιαστική συμβολή του στην τοπική αγορά, φιλοξένησε τον κ. Κώστα, προσφέροντάς του την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις, τους στόχους και τις προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κώστας εκθείασε τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, τονίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας μέσω της συνεργασίας και της στήριξης των επιχειρήσεων.

Σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος πρόεδρος, δήλωσε: 
"Σε φιλικό και συνεργατικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντησή μου με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς. Ενός συλλόγου ιδιαίτερα δραστήριου, που στέκεται κοντά στα μέλη του και που έχει να επιδείξει πλούσια δράση με πολλές και πετυχημένες εκδηλώσεις. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και την ουσιαστική συζήτηση που είχαμε. Επίσης για τον χρόνο που μου αφιέρωσαν προκειμένου να αναπτύξω τις θέσεις, τους στόχους και τις προτεραιότητές μου ως υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας."
Με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς ο υπ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Ελευθέριος Κώστας Με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς ο υπ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Ελευθέριος Κώστας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.