Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού και περιπάτου στην περιοχή “ΓΩΝΙΑ” Ηγουμενίτσας.

 Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού και περιπάτου στην περιοχή “ΓΩΝΙΑ” Ηγουμενίτσας


Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και άθλησης των μαθητών, συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.ΠΕ.Α) Φιλιατών-Θεσπρωτίας και το 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας περιβαλλοντική δράση καθαρισμού και περιπάτου στην περιοχή “ΓΩΝΙΑ” Ηγουμενίτσας.


Αρχικά έγινε ενημέρωση-συζήτηση από τον κ. Νικολάου, Προϊστάμενο του (Κ.Ε.ΠΕ.Α) και τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας και ακολούθησε καθαρισμός και περίπατος στην πανέμορφη αυτή περιοχή. Οι μαθητές επέδειξαν ενδιαφέρον, συνεργατική διάθεση και αγάπη για το περιβάλλον και τον τόπο τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς κ. Αρβανίτη και κ. Κονάκη. Ευελπιστούμε το σημερινό παράδειγμα των μαθητών να ευαισθητοποιήσει τόσο την τοπική κοινωνία για την ανάγκη σεβασμού και προστασίας του περιβάλλοντος, όσο και τη Δημοτική αρχή για την ανάληψη οργανωμένης δράσης καθαρισμού στη συγκεκριμένη περιοχή.
Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού και περιπάτου στην περιοχή “ΓΩΝΙΑ” Ηγουμενίτσας.  Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού και περιπάτου στην περιοχή “ΓΩΝΙΑ” Ηγουμενίτσας. Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.