Το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς για το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας

Το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς για το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας




Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας – του 1ου ΕΠΑΛ Παραμυθιάς περιόδου 2024-2025 αρχίζει την Πέμπτη 26/09/2024 και ώρα 15:00 μέχρι την Πέμπτη 03/10/2024 (έως 15:00 μ.μ.)

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας
https://e-mathiteia.minedu.gov.gr/
όπου και έχει αναρτηθεί «Οδηγός Υποψηφίων Μαθητευόμενων» για τη συμπλήρωση και την υποβολή της αίτησης. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και από τους υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις υποβολής αίτησης και έχουν αναζητήσει και λάβει βεβαίωση δέσμευσης εργοδότη (υποψήφιοι με δεσμευμένη θέση μαθητείας).

Συνοδευτικά έγγραφα – Δικαιολογητικά Αιτήσεων Συμμετοχής

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι τα ακόλουθα:
1. Απολυτήριο ΕΠΑΛ ή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ή ΓΕ.Λ.
2. Πτυχίο ΕΠΑ.Λ. ή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.
3. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
4. Αποδεικτικό ΑΜΚΑ
5. Αποδεικτικό ΑΦΜ*
6. Γνωμοδότηση ΚΕΔΑΣΥ (ΚΕΔΔΥ), για τους αποφοίτους του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.
7. Απολυτήριο και πτυχίο του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών παλαιότερων ισότιμων τίτλων με έγγραφο ισοτιμίας ή/και αντιστοίχισης.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά (εικόνα ή αρχείο pdf) μαζί με την αίτηση συμμετοχής και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας.

Επισημαίνεται ότι, η όποια επικοινωνία αποφοίτων με το σχολείο καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας, δεν αντικαθιστά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Τα τμήματα Μαθητείας που θα λειτουργήσουν στο 1ο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς είναι:

• Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
• Τεχνικός Οχημάτων
• Κομμωτικής Τέχνης
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του σχολείου 2666023780

Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Παραμυθιάς
Βακαλόπουλος Χρήστος
Το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς για το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας Το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς για το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.