Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος στην Πυροσβεστική από το δήμο Φιλιατών

Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος στην Πυροσβεστική από το δήμο Φιλιατών


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών, αποφάσισε τη δωρεάν παραχώρηση ενός πυροσβεστικού οχήματος στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος. 
Η απόφαση, η οποία λήφθηκε ομόφωνα, αφορά το όχημα με αριθμό μητρώου Μ.Ε. 141573, το οποίο χρησιμοποιούνταν από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαγιάδας.
Η δωρεάν παραχώρηση κρίθηκε αναγκαία για την αποτελεσματικότερη επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας, το οποίο καλύπτει την περιοχή του πρώην Δήμου Σαγιάδας. 
Το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ιδρύθηκε το 2009 και έκτοτε έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών στην περιοχή, συμβάλλοντας στην προστασία της ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζει ότι το πυροσβεστικό όχημα θα παραμείνει στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής ευθύνης του κλιμακίου, ενώ οι δαπάνες συντήρησης, κίνησης, ασφάλισης και άλλων σχετικών εξόδων θα βαρύνουν τον Δήμο Φιλιατών. 
Η παραχώρηση θα ισχύει μέχρι τη λήψη νέας απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος στην Πυροσβεστική από το δήμο Φιλιατών Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος στην Πυροσβεστική από το δήμο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.