Υποψήφιος στο πλευρό της Σοφίας Σακοράφας για τον ΣΕΓΑΣ ο Θανάσης Χασκής

Υποψήφιος στο πλευρό της Σοφίας Σακοράφας για τον ΣΕΓΑΣ ο Θανάσης Χασκής


Ο Θανάσης Χασκής, εν όψει των εκλογών του ΣΕΓΑΣ στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας, με πρόεδρο την Σοφία Σακοράφα.
Ο Θ. Χασκής, ήδη πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, τονίζει τη σημασία της συνέχειας του έργου της τρέχουσας διοίκησης και εκφράζει την πεποίθηση ότι η εμπειρία και η δέσμευσή του στον αθλητισμό μπορούν να ενισχύσουν τις προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη του στίβου στην Ελλάδα.

Στη δήλωσή του αναφέρει: 
«Στις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ στις 29 Σεπτεμβρίου 2024 δεν θα μπορούσα να μην δηλώσω την διαθεσιμότητα μου ως υποψήφιος για το Διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με την Σοφία Σακοράφα - Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ. Προκειμένου να συνεχιστεί το μεγάλο έργο της παρούσας διοίκησης, πιστεύω ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση, την ευθύνη και την χαρά να συμμετέχουμε για το καλό του Στίβου. Πάνω απ' όλα ο Στίβος!».

Η υποψηφιότητα του Χασκή είναι ένδειξη της σταθερής του δέσμευσης στην προώθηση του αθλητισμού και την ενίσχυση των δομών και των προγραμμάτων του ΣΕΓΑΣ, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη νέων αθλητών και στην υποστήριξη των υφιστάμενων. Η προσέγγισή του φαίνεται να γίνεται θετικά δεκτή στον χώρο του στίβου, ανοίγοντας τον δρόμο για μια εποικοδομητική και δυναμική νέα θητεία στο ΣΕΓΑΣ. Καλή επιτυχία Θανάση.
Υποψήφιος στο πλευρό της Σοφίας Σακοράφας για τον ΣΕΓΑΣ ο Θανάσης Χασκής Υποψήφιος στο πλευρό της Σοφίας Σακοράφας για τον ΣΕΓΑΣ ο Θανάσης Χασκής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.