Απάντηση του πρώην Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Τζώρτζη, στον νυν Αντιδήμαρχο κ. Μητσέλο

Απάντηση του πρώην Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Τζώρτζη, στον νυν Αντιδήμαρχο κ. Μητσέλο


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, και υπευθύνου της Δ.Ε. Παραποτάμου, κ. Αλέξανδρου Μητσέλου, με θέμα την τοποθέτηση εξωτερικού φωτισμού LED στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Παραποτάμου, διευκρινίζουμε τα εξής:
Ο πρώτος, ως πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας και υπεύθυνος της Δ.Ε. Παραποτάμου από το 2014 έως το 2023 και ο δεύτερος ως πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. Παραποτάμου, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ουδέποτε υπεβλήθη αίτημα για τοποθέτηση φωτισμού στον εξωτερικό χώρο, ούτε από τον διευθυντή του σχολείου, ούτε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ποτέ χρόνιο αίτημα, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε.
Μετά από επικοινωνία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διαπιστώσαμε ότι το αίτημα αυτό υποβλήθηκε πρόσφατα και στην τρέχουσα δημοτική αρχή.
Παράλληλα, πρέπει να επισημανθεί ότι εδώ και δύο μήνες οι λάμπες στον εξωτερικό χώρο (ξύλινες κολόνες) δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα να επικρατεί σκοτάδι και πως η αλλαγή τους θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη...
Με δεδομένη την άριστη συνεργασία που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια με τον διευθυντή και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, συνεισφέροντας από την πλευρά μας όσα μπορούσαμε και όσα μας ζητήθηκαν, ανάλογα με τις δυνατότητες που είχαμε, είναι ακατανόητο πώς προέκυψε η επιθετική και παραπλανητική ανακοίνωση του αντιδημάρχου.

Με εκτίμηση,
Τζώρτζης Απόστολος
Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Ηγουμενίτσας
Τσάτσης Αλέξανδρος
Πρώην Πρόεδρος Τ.Κ. Παραποτάμου
Απάντηση του πρώην Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Τζώρτζη, στον νυν Αντιδήμαρχο κ. Μητσέλο Απάντηση του πρώην Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Τζώρτζη, στον νυν Αντιδήμαρχο κ. Μητσέλο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.