Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ



Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ( Άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023 ) 

Έχοντας υπόψη :
 α) Την με αριθ. 82/2024 απόφαση του Δ.Σ με ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης συμμετοχής του Δήμου Σουλίου, ως ιδρυτικό μέλος, στην «Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Ηπείρου» στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «ΑΠΟΛΛΩΝ»

β) Τις διατάξεις του Άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 , όπως αυτό αντικαταστάθηκε και ισχύει, ήτοι : « Σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, η πρόσκληση αυτή μπορεί να επιδοθεί ή να γνωστοποιηθεί την ημέρα της συνεδρίασης. Στην πρόσκληση πρέπει να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα. Πριν από τη συζήτηση το συμβούλιο αποφαίνεται για το κατεπείγον των θεμάτων».
 
 Παρακαλούμε να συμμετάσχετε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ , που θα πραγματοποιηθεί την 27η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 11.00 έως 13.00 (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση ds@paramythia.gr ή κατάθεσης του εντύπου στο πρωτόκολλο του Δήμου) ,για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

 ΘΕΜΑ 1ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2024 

Ο Πρόεδρος του 
Δημ. Συμβουλίου Σουλίου
 ΘΩΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 
Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.