Άμεση αντίδραση από τη ΔΕΥΑΗ: Έκλεισαν το επικίνδυνο φρεάτιο μετά από τη δημοσίευσή μας

Άμεση αντίδραση από τη ΔΕΥΑΗ: Έκλεισαν το επικίνδυνο φρεάτιο μετά από τη δημοσίευσή μας


Μετά από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας σχετικά με το ανοιχτό και επικίνδυνο φρεάτιο έξω από το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, όπου και τραυματίστηκε μια ανήλικη μαθήτρια, η ΔΕΥΑΗ αντέδρασε άμεσα και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της επικίνδυνης αυτής υποδομής. 
Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε η ΔΕΥΑΗ, το φρεάτιο σφραγίστηκε με τσιμέντο, ώστε να μην υπάρχει πλέον κίνδυνος για τους περαστικούς, ειδικά τα παιδιά που περνούν καθημερινά από το σημείο.
Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε τις περιπτώσεις όπου οι αρμόδιες αρχές ανταποκρίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών. 
Η άμεση παρέμβαση της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας καταδεικνύει την ευαισθησία που πρέπει να δείχνουν οι αρμόδιοι απέναντι στα προβλήματα που προκύπτουν στις δημόσιες υποδομές και τη διάθεση να επιλύουν άμεσα τέτοια ζητήματα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΔΕΥΑΗ για την ταχύτατη ανταπόκριση και την αποκατάσταση της ζημιάς, με την ελπίδα να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. 
Προτρέπουμε όλους τους πολίτες να παραμένουν σε εγρήγορση και να αναφέρουν οποιοδήποτε παρόμοιο πρόβλημα ώστε να αντιμετωπίζεται άμεσα.

Δείτε την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας:
 Με αφορμή ένα δημοσίευμα για ένα φρεάτιο αποχέτευσης όπου λόγω καταστροφής του έγινε αιτία να τραυματιστεί ένα παιδί ευτυχώς ελαφρά η ΔΕΥΑΗ επενέβη άμεσα και το φρεάτιο κλείστηκε(φωτό) ως μη χρήσιμο..
Άμεσα συνεργείο διενεργεί αυτοψίες σε όλα τα φρεάτια της Ηγουμενίτσα ειδικά σε περιοχές όπου συναθροίζονται παιδιά για τυχόν άλλες ίδιες περιπτώσεις!
Λυπούμαστε για αυτήν την διαχρονική όντως κατάσταση και ως ΔΕΥΑΗ θα ενεργήσουμε να αποκαταστήσουμε παρόμοιες καταστάσεις!
Επίσης προτρέπουμε τους πολίτες μέσω του novaville να αναφέρουν οτιδήποτε σχετικό..



Άμεση αντίδραση από τη ΔΕΥΑΗ: Έκλεισαν το επικίνδυνο φρεάτιο μετά από τη δημοσίευσή μας Άμεση αντίδραση από τη ΔΕΥΑΗ: Έκλεισαν το επικίνδυνο φρεάτιο μετά από τη δημοσίευσή μας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.