Επιτόπια Επαλήθευση για το Έργο Αποχέτευσης της Παραμυθιάς από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας

Επιτόπια Επαλήθευση για το Έργο Αποχέτευσης της Παραμυθιάς από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας




Πήρε μπρος ο βιολογικός της Παραμυθιάς και προχωρούν με ταχείς διαδικασίες οι συνδέσεις κατοικιών με το αποχετευτικό δίκτυο.

Το έργο αποχέτευσης εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας για τα Δημοτικά Διαμερίσματα Παραμυθιάς και Καρυωτίου εκτέλεσε η Περιφέρεια Ηπείρου με χρηματοδότηση 5,6 εκατομμυρίων από το ΕΣΠΑ.

Ο Δήμος είναι αυτός που καλείται να σηκώσει το βάρος των συνδέσεων με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτει αλλά και της λειτουργίας της μονάδας μετά την οριστική παραλαβή της.

Η μονάδα είναι ήδη σε λειτουργία, το ενδιαφέρον για συνδέσεις με το αποχετευτικό αυξημένο και ο Δήμος κάνει κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθεί στα αιτήματα.

Εν τω μεταξύ το έργο είναι από αυτά που επέλεξε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας για τη διενέργεια επιτόπιας επαλήθευσης, κάτι που θα γίνει το πρώτο διήμερο του Οκτωβρίου.

Η διενέργεια θα γίνει στην έδρα του δικαιούχου, δηλαδή της Περιφέρειας Ηπείρου αλλά και επί τόπου με επίσκεψη στο οικιστικό συγκρότημα της Παραμυθιάς.

Σκοπός της επιτόπιας επαλήθευσης είναι η επιβεβαίωση της υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου, η ακρίβεια και η ορθότητα των πληροφοριών που παρέχει ο δικαιούχος και η τήρηση των κανόνων δημοσιότητας.
Επιτόπια Επαλήθευση για το Έργο Αποχέτευσης της Παραμυθιάς από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας Επιτόπια Επαλήθευση για το Έργο Αποχέτευσης της Παραμυθιάς από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.