Ένα εκατομμύριο από το ΕΣΠΑ για την τουριστική προβολή της Ηπείρου

Ένα εκατομμύριο από το ΕΣΠΑ για την τουριστική προβολή της Ηπείρου




Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια Ηπείρου από το νέο ΕΣΠΑ για την τουριστική προβολή της περιοχής.

Η πρόσκληση από την Διαχειριστική είναι ήδη στον αέρα για την υποβολή της σχετικής πρότασης που θα καλύπτει το διάστημα των επόμενων ετών.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων που χρηματοδοτήθηκαν και πάλι από το ΕΣΠΑ με σκοπό όπως περιγράφεται στην πρόσκληση «την ανάδειξη και αξιοποίηση νέων τουριστικών πόρων, την προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού, την αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στη διάχυση της τουριστικής κατανάλωσης».

Οι δράσεις που περιλαμβάνει δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα από όσες έχουν υλοποιηθεί κατά το παρελθόν, καθώς επικεντρώνονται και πάλι στην διαδικτυακή πύλη, στην παραγωγή έντυπου υλικού προβολής, την οργάνωση θεματικών εκδηλώσεων και τις εκθέσεις.

Αναλυτικά οι δράσεις είναι οι ακόλουθες:

– Ανάπτυξη/αναβάθμιση διαδικτυακής πύλης για την προβολή και οργάνωση του τουριστικού προϊόντος
– Δημιουργία ψηφιακών εμπειρικών προϊόντων για τους προορισμούς της Ηπείρου και ενέργειες που θα συμβάλλουν στη δημιουργία σύγχρονης οπτικής ταυτότητας, µέσω της συγκέντρωσης και αξιολόγησης οπτικού υλικού και παραγωγής νέου υλικού επικοινωνίας.
– Σχεδιασμό και παραγωγή επιλεγμένου έντυπου υλικού προβολής και προβολή των προορισμών της Περιφέρειας µέσω του διαδικτύου,
– Οργάνωση και προβολή θεματικών εκδηλώσεων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού,
– Συµµετοχή της Περιφέρειας σε επιλεγµένες (θεµατικές κυρίως) τουριστικές εκθέσεις καθώς και σε ταξίδια εξοικείωσης που απευθύνονται σε επιλεγμένες ομάδες στόχου (tour operators, δημοσιογράφους, εκδότες ταξιδιωτικών οδηγών και εντύπων κ.α),
– Ενίσχυση διακρατικών συνεργασιών για τη συνδιοργάνωση και προβολή εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων,
– Σχεδιασμός και υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος δράσεων για την προβολή και προώθηση των αστικών κέντρων της Περιφέρειας.
Ένα εκατομμύριο από το ΕΣΠΑ για την τουριστική προβολή της Ηπείρου Ένα εκατομμύριο από το ΕΣΠΑ για την τουριστική προβολή της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.