Η «Φλόγα της Αγάπης» στην Ηγουμενίτσα: Μήνυμα Ελπίδας και Προσφοράς

Η «Φλόγα της Αγάπης» στην Ηγουμενίτσα: Μήνυμα Ελπίδας και Προσφοράς



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, μέσω του ΚΕΠ Υγείας του, συμμετείχε για 1η φορά στη διοργάνωση της 22ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και απλοί πολίτες, συναντήθηκαν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, στη νέα παραλιακή οδό για να μεταφέρουν τη «Φλόγα της Αγάπης» και μαζί με αυτή, το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Κατά την τελετή λήξης, στην Πλατεία Δημαρχείου, με την άφιξη των λαμπαδηδρόμων, πραγματοποιήθηκε άναμμα του βωμού που πλαισιώθηκε από πολιτιστικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτης Νταής απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, τόνισε τη σημασία των εθελοντικών δράσεων και ιδιαίτερα των αιμοδοσιών, υποσχόμενος τη στήριξη από τον Δήμο Ηγουμενίτσας ανάλογων πρωτοβουλιών στο μέλλον.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α κ. Χρήστος Πρωτόπαππας, υπογράμμισε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και ευχαρίστησε τον Δήμο Ηγουμενίτσας για τη φιλοξενία της διοργάνωσης και τους τοπικούς συλλόγους για την σημαντική προσφορά τους στη συγκέντρωση αίματος.

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αλέξανδρος Μητσέλος δεσμεύτηκε για την προβολή και προώθηση ανάλογων δράσεων εθελοντισμού μέσω του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Βλάχων Θεσπρωτίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέστανης που αγκάλιασαν τη δράση καθώς και όλους τους πολίτες που συμμετείχαν. Τέλος, ευχαρίστησε τον Ρυθμικό Όμιλο Ηγουμενίτσας για το πρόγραμμα που παρουσίασε καθώς και το προσωπικό του Δήμου που συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, στην 23η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.


Η «Φλόγα της Αγάπης» στην Ηγουμενίτσα: Μήνυμα Ελπίδας και Προσφοράς Η «Φλόγα της Αγάπης» στην Ηγουμενίτσα: Μήνυμα Ελπίδας και Προσφοράς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.